Client
Top Ryde City

Category
Spatial, Kids Play Zone

Scope
Concept development / Design and art direction / Production / Signage / Environmental Graphics / Spatial / Installations

buildit_1200x700_

The Gallery was commissioned by the owners of Top Ryde City shopping centre to repurpose two vacant retail spaces into children’s play areas, as part of the refurbishment of a new fresh food precinct. After conceiving the concept for each space, we worked with artists and builders to bring the spaces to life.

retail design sydney,creative company,the design studio,studio designer,retail store design
col1_700x1050_2
playit_1200x700_2
graphic design firms,interior design business,hospitality interior design,shop designer,retail design melbourne,
store layout,residential interior design,interior design consultant,retail interior design,shop designs,

© The Gallery Collective